Skip to main content
Nyheter

ECO söker medarbetare inom ekonomiservice

By 13 november, 2022december 23rd, 2022No Comments

ECO Consulting växer, ta chansen och väx tillsammans med oss! Vi är konsulterna inom ekonomiservice som prioriterar tiden med och för kunderna och deras behov. Vi är problemlösaren för våra kunder, och även du är van i rollen som problemlösare.

Nu söker vi en Redovisningsassistent och en Senior Redovisningsekonom.

Redovisningsassistent

Vi söker nu en redovisningsassistent som får möjlighet att arbeta i ett bolag med snabb tillväxt och korta beslutsvägar. Ekonomi är vår passion och vi vill inte bara vara en ekonomibyrå utan även vara en partner och ett bollplank både vid expansion och vid avveckling. Vi vill konsultera vid tillväxt och vara företagens förlängda arm inom ekonomiområdet för att kunderna ska kunna möta framtidens behov på bästa sätt.

Läs mer och ansök här (extern länk)

Senior Redovisningsekonom

Vi söker nu en senior redovisningsekonom som får möjlighet att arbeta i ett bolag med snabb tillväxt och korta beslutsvägar. Ekonomi är vår passion och vi vill inte bara vara en ekonomibyrå utan även vara en partner och ett bollplank både vid expansion och vid avveckling. Vi vill konsultera vid tillväxt och vara företagens förlängda arm inom ekonomiområdet för att kunderna ska kunna möta framtidens behov på bästa sätt.

Läs mer och ansök här (extern länk)

Tjänsterna är på heltid. Stationeringsort Luleå. Skicka din ansökan via länkarna ovan. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!