Skip to main content
Nyheter

ECO söker medarbetare inom ekonomiservice

By 13 oktober, 2021november 24th, 2021No Comments

ECO Consulting växer, ta chansen och väx tillsammans med oss! Vi är konsulterna inom ekonomiservice som prioriterar tiden med och för kunderna och deras behov. Vi är problemlösaren för våra kunder, och även du är van i rollen som problemlösare.

Nu söker vi en konsult och en ekonomiassistent.

Ekonomiassistent nivå 1

Vi söker dig som arbetar under ledning av uppdragsansvarig eller annan erfaren kollega. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av löpande redovisning och basrådgivning kopplat till programvaran vi använder oss av, attestflöden, anpassade kontoplaner, periodiseringsrutiner, representationsregler och enklare momsfrågor. Du arbetar också med löpande avstämningar, rapportering och enklare bokslut samt att du hanterar mindre löneuppdrag.

Fokus ligger på att tillsammans med övriga i teamet bygga och etablera en relation med kunden vilket kräver en lyhördhet för kundens behov samt att genomgående arbeta proaktivt och ge förslag på nya lösningar. Du arbetar med rätt uppgifter för din egen kompetensnivå och tar hjälp av teamet när så behövs.

Konsult/Manager

Vi söker dig som är erfaren inom ekonomiservice och har goda materiella kunskaper inom redovisning och beskattning för främst aktiebolag. Du är driven och arbetar självständigt med mer avancerade avstämningar, bokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Arbetsuppgifterna består främst i att leda och stötta kollegor på lägre befattningar i teamet.

I din vardag är fokuset på affärsmannaskap och rådgivning till kunder och i din roll planerar och leder du uppdragen för teamet med avseende på nya så väl som redan befintliga kunder. Målet är nöjda kunder, god kvalitét, ett motiverat kundteam, en växande kundstock och lönsamma affärer. Du arbetar med rätt uppgifter för din egen kompetensnivå och tar hjälp av uppdragsansvarig när så behövs.

Om ansökan

Tjänsterna är på heltid. Stationeringsort Luleå. Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till info@ecoab.se. Sista ansökningsdag är 2022-01-20 men rekrytering sker löpande.

Välkommen!